Ingrediënten spaghetti zalm spinazie
- 70 gram volkoren spaghetti
- 100 gram wilde zalmfilet
- 80 gram courgette
- 50 gram champignons
- 80 gram rode paprika
- 100 gram spinazie (vers of diepvries)
- 4 snoeptomaatjes
- 1 teentje knoflook
- 30 gram ui
- 20 gram zuivelspread light (Philadelphia)
- Zout naar smaak
- 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Hak de knoflook fijn en snipper de ui
- Snij de courgette, paprika en champignons klein
- Snij de tomaatjes in twee helften
- Verhit de olijfolie in een pan
- Fruit de ui en knoflook en bak deze ongeveer een minuut
- Voeg de zalmfilet toe en bak mee
- Voeg naar smaak wat zout toe
- Voeg de champignons en paprika toe en roer alles regelmatig om
- Bak nu de tomaatjes en courgette een paar minuutjes mee
- Voeg de (ontdooide) spinazie toe en roer de zuivelspread erdoor heen
- Serveer
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:20
- 500 gram per portie
- 566 kcal
- 39 gram eiwit
- 58 gram koolhydraten
- 19 gram vet