Ingrediënten spaghetti zalm spinazie

  • 70 gram volkoren spaghetti
  • 100 gram wilde zalmfilet
  • 80 gram courgette
  • 50 gram champignons
  • 80 gram rode paprika
  • 100 gram spinazie (vers of diepvries)
  • 4 snoeptomaatjes
  • 1 teentje knoflook
  • 30 gram ui
  • 20 gram zuivelspread light (Philadelphia)
  • Zout naar smaak
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Hak de knoflook fijn en snipper de ui
  3. Snij de courgette, paprika en champignons klein
  4. Snij de tomaatjes in twee helften
  5. Verhit de olijfolie in een pan
  6. Fruit de ui en knoflook en bak deze ongeveer een minuut
  7. Voeg de zalmfilet toe en bak mee
  8. Voeg naar smaak wat zout toe
  9. Voeg de champignons en paprika toe en roer alles regelmatig om
  10. Bak nu de tomaatjes en courgette een paar minuutjes mee
  11. Voeg de (ontdooide) spinazie toe en roer de zuivelspread erdoor heen
  12. Serveer

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:20
  • 500 gram per portie
  • 566 kcal
  • 39 gram eiwit
  • 58 gram koolhydraten
  • 19 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.