Ingrediënten springrolls

  • 4 rijstvellen
  • 100 gram gegrilde kipfilet
  • 80 gram wortel
  • 40 gram sla
  • 80 gram komkommer
  • 80 gram rode paprika
  • 60 gram avocado
  • 40 gram witte kool

Bereidingswijze

  1. Snij de kip, avocado en rauwkost in kleine reepjes
  2. Vul een bord met  lauwwarm water
  3. Week hierin een rijstvel voor  20 sec. en leg op een schone plank
  4. Als de rijstvellen blijven plakken leg ze dan op een vochtige theedoek
  5. Leg wat rauwkost, kip en avocado op het rijstvel
  6. Zorg dat réplicas de relojes de vulling de vorm van een worstje heeft
  7. Vouw het rijstvel over de vulling, vouw daarna de zijkanten naar binnen en rol op
  8. Tip: lekker om te dippen in chilisaus!

Bijzonderheden

Recept is op basis van 4 springrolls

  • bereidingstijd: 00:15
  • 150 gram per stuk
  • 119 kcal
  • 7,4 gram eiwit
  • 12 gram koolhydraten
  • 4 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.