Ingrediënten springrolls
- 4 rijstvellen
- 100 gram gegrilde kipfilet
- 80 gram wortel
- 40 gram sla
- 80 gram komkommer
- 80 gram rode paprika
- 60 gram avocado
- 40 gram witte kool
Bereidingswijze
- Snij de kip, avocado en rauwkost in kleine reepjes
- Vul een bord met lauwwarm water
- Week hierin een rijstvel voor 20 sec. en leg op een schone plank
- Als de rijstvellen blijven plakken leg ze dan op een vochtige theedoek
- Leg wat rauwkost, kip en avocado op het rijstvel
- Zorg dat réplicas de relojes de vulling de vorm van een worstje heeft
- Vouw het rijstvel over de vulling, vouw daarna de zijkanten naar binnen en rol op
- Tip: lekker om te dippen in chilisaus!
Bijzonderheden
Recept is op basis van 4 springrolls
- bereidingstijd: 00:15
- 150 gram per stuk
- 119 kcal
- 7,4 gram eiwit
- 12 gram koolhydraten
- 4 gram vet