Succesverhalen FitFanatics | Zelfs na het behalen van deze resultaten ga ik door

Al jaren ben ik bezig met mijn gewicht, veel afvalpogingen gedaan maar vaak met weinig resultaat, of blessures door maar zelf iets te gaan doen waardoor we weer terug bij af waren, en de kilo’s er uiteindelijk bij kwamen in plaats van ze kwijt te raken. Gewoon een jojo effect om bang van te worden. Uiteindelijk gestopt met roken, en een zwangerschap later kwamen de kilo’s er hard aan, en werden foto’s die je terug zag steeds meer confronterend dat er nu toch echt iets moest gebeuren.

Zat al een tijd niet meer lekker in mijn vel, en wilde hier nu echt iets aan gaan doen.
Maar deze keer wilde ik er voor gaan dat ik (hopelijk)  geen blessures zou krijgen, en ik een stok voor mezelf achter de deur moest hebben zodat ik iets meer de drive had om door te gaan, en te blijven doorgaan ipv te snel op te geven als het even tegen zou zitten.

Aan de slag met FitFanatics

Na lang denken toch een mail gestuurd naar FitFanatics, en de dag erna werd er meteen contact met me opgenomen, zodat ik de week erna op intake kon komen.
Spannend, durf ik dit wel, je word gewoon echt even met je neus op de feiten gedrukt, maar dit had ik echt even nodig, al weet je zelf ook wel dat je niet goed bezig bent.

Een paar dagen mijn eetschema bij gehouden, zodat Ellen een inzicht kreeg in wat ik at.
Dit doorgesproken en een eetschema voor mij op maat gemaakt. In de app kan ik alles fijn bijhouden, zodat je een goed inzicht krijgt in wat je allemaal binnen krijgt, en wat er allemaal qua calorieen, eiwitten en koolhydraten in je voeding zit, super fijn om dit zo te zien.
Aan de slag gegaan met Ellen met de personal training, speciaal aangepast op mijn wensen, blessures en niveau. Super fijn, goede begeleiding en leuke elementen die het erg leuk houden.

Zien van resultaat

Na een tijdje gaan de kilo’s eraf, en begin je goed resultaat te zien, en voelen.
Qua sporten merk je dat je steeds meer gewichten aankan, en qua gewicht op de weegschaal het gelukkig steeds minder word. Nu doe ik nog mee met de Small Group Trainingen 2x in de week, super leuke kleine groepen, leuke mensen om je heen wat het sporten erg gezellig en plezierig maakt.

Ik ga nog even door..

Nu 7 maanden later, -15 kilo en -11.5% vetpercentage minder zit ik weer goed in mijn vel, heb mijn doel bereikt wat ik het in begin met Ellen besproken had.
Alleen voor mezelf ga ik nu nog even door, zodat ik voor mezelf nog net die laatste 3 kilo eraf krijg om een mooi rond getal te bereiken.

Grote dank aan Ellen voor alle begeleiding, Sander Mark en Daan voor de SGT lessen.

We gaan samen nog even door met sporten