SUCCESVERHALEN FITFANATICS | -20 KG IN GEWICHT, -19 CM IN MIJN TAILLE EN -23 CM

Al jaren probeerde ik gezonder te leven, te sporten en hierdoor gewicht te verliezen, maar nooit lukte het. Ik dacht dat ik gezond bezig was, maar ik had eigenlijk geen idee wat ik deed en wat goed voor me was. Ik miste kennis over voeding en bewegen en ik miste regelmaat en consistentie. Toen ik begin 2022 twee meiden sprak die allebei voedingsbegeleiding hadden bij Fitfanatics, dacht ik ‘nu is het écht tijd om er wat aan te doen. Ik heb hier iemand voor nodig want alleen lukt het me niet meer’.

Ik stuurde een mail via de website en ik kreeg al snel een reactie van Ellen. Ze nodigde me uit voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek was erg positief. Ik kreeg informatie over de werkwijze en ik besprak mijn doelen. De volgende dagen hield ik een eetdagboek bij, waarin ik letterlijk álles opschreef wat at of dronk. Na een aantal dagen volgde er een nieuwe afspraak waarin de eerste metingen gedaan werden. Ik vond het spannend en confronterend, maar Ellen liet me ontzettend op mijn gemak voelen.

Ellen maakte vervolgens een schema voor me en toen kon het traject echt beginnen. Ik leerde ontzettend veel over kilocalorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten. Via een app hield ik precies bij wat ik at en dronk en eindelijk kreeg ik grip op de situatie en de regie terug over mijn eetgedrag. De kilo’s vlogen eraf en de tweewekelijkse metingen motiveerden me elke keer weer! Naast de voedingsbegeleiding begon ik met twee keer per week sporten in de Small Group Trainingen. Voor het eerst in een hele lange tijd kreeg ik weer plezier in het sporten! De lessen van Sander, Ellen, Mark en Daan zijn elke week weer gezellig, variërend en slopend. Ik had van te voren zeker niet gedacht dat hard werken zo leuk kon zijn!

Ik heb altijd ontzettend genoten van gezellige avonden met vrienden en daar hoorde altijd een hapje en een drankje bij. Gelukkig kan dit nog steeds, zelfs als je je doelen wilt bereiken! Inmiddels ben ik bijna een jaar verder en nog steeds gemotiveerd. Ik heb kennis gekregen over voeding en beweging waardoor ik zelf de regie weer in handen kan houden.

Met -20 kg in gewicht, -19 cm in mijn taille en -23 cm rondom mijn navel kan ik zeggen dat ik ontzettend trots op mezelf ben en ontzettend dankbaar dat Ellen vertrouwen in me heeft (gehad). Ik blijf lekker doorgaan met sporten en gezond eten, maar ook zeker met genieten!

Ik kan iedereen die moeite heeft met afvallen, aankomen of gezonder leven aanraden om een keer op gesprek te gaan bij Fitfanatics. De kennis die ik hier heb opgedaan zal ik niet meer vergeten. Ik heb eindelijk iets gevonden met langdurig effect!

Ben jij benieuwd wat FitFanatics voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.