SUCCESVERHALEN FITFANATICS | -6 KILO, -6,7% VETPERCENTAGE EN 14 CM VERLOREN RONDOM MIJN MIDDEL

Ongeveer een half jaar geleden ben ik gestart bij FitFanatics. Ik was al een tijdje ontevreden over mijn lichaam, maar ik vond het erg lastig om hierin een eerste stap te zetten. Sporten is nooit echt mijn ding geweest en opletten wat ik at heeft nooit gehoeven. Maar nu ik ‘ouder’ word, merk ik toch dat dit helaas niet meer op deze manier werkt.

Na mijn eerste intakegesprek stapte ik vol goede moed de deur weer uit. Na een week bijhouden wat ik allemaal at, had ik pas in de gaten hoe ‘niet in balans’ dit was. Na een traject van 3 maanden ben ik in totaal bijna 6 kilo afgevallen, is mijn vetpercentage gedaald met 6,7% en is mijn taille 14 cm minder geworden. En ik heb hier niet iets heel geks voor hoeven doen.. alleen een gemakkelijk voedingsschema aanhouden wat helemaal paste in mijn dagelijkse leven. 

Ondertussen heb ik ook gebruik gemaakt van een aantal personal trainingslessen en de groepslessen. Hierdoor heb ik meteen een stok achter de deur, want je wordt gewoon verwacht op een bepaalde dag en tijd. De mensen die me goed kennen, weten dat ik dit nodig heb. Niet alleen de begeleiding wat betreft het eten en wegen is fijn, maar ook de begeleiding die ze bieden tijdens de trainingen. Ik ben heel blij dat ik een tijd terug deze keuze gemaakt heb. Dankjewel!

Groetjes,

Maartje Ebisch