SUCCESVERHALEN FITFANATICS | 9 KILO AFGEVALLEN EN 11 CM MINDER OM MIJN MIDDEL

Mijn ervaring met het FitFanatics traject was heel erg goed en dus ook zeker de moeite waard. Ik heb geen minuut spijt gehad van dat ik ben gestart met het traject. Mijn doel vooraf was om 10 kg af te vallen. Ik ben aan de slag gegaan met het, voor mij persoonlijk, opgestelde voedingsplan door Mark. De keukenweegschaal heb ik weer tevoorschijn gehaald en met veel energie heb ik het plan netjes opgevolgd.

Natuurlijk had ik ook af en toe een feestje (misschien wel iets té veel). Maar het traject heeft mij geleerd om dan bijvoorbeeld overdag wat minder te nemen, zodat ik ’s avonds wat meer ruimte had in mijn calorieën en toch kon genieten van een stukje vlaai, kaasjes of worstjes .

Daarbij leefde ik altijd toe naar mijn afspraken met Mark. Ik was namelijk erg nieuwsgierig naar het resultaat. En omdat die eigenlijk altijd goed waren, had ik ook steeds de motivatie om door te blijven gaan.

Nu, aan het einde van het traject ben ik 9 kilo afgevallen en is mijn middelomtrek met maar liefst 11 centimeter verminderd.

Mark en FitFanatics, bedank!

Groetjes Leny

 

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.