SUCCESVERHALEN FITFANATICS | DAT BIERTJE OF SNACKJE?! OOK DAAR GENIET IK NOG VAN, MAAR DAN MET MATE.

Het afgelopen jaar heb ik voedingsbegeleiding gehad met support van Ellen. Op het begin was ik een beetje huiverig of deze manier wel bij mij zou passen. Echt anders eten, soms zelfs meer op een dag dan eerst…. Maar nu een jaar later kan ik oprecht zeggen dat het past! Net zo als mijn oude broeken van meer dan een jaar geleden. Het afgelopen jaar viel ik -10 kilo af waardoor ik een stuk lekkerder in mijn vel zit. De combinatie van lekker bewegen en goede voeding zorgde er dan ook voor dat de kilo’s er vanaf vlogen. Nu zonder de begeleiding van Ellen gaat het nog steeds erg goed en blijf ik gebruik maken alle tips & tricks die ik heb meegekregen. Zoals het gebruik van een weegschaal, iets waar ik voorheen niet aan dacht.. eten afwegen wie doet dat nu? Nu weet ik dat het alleen maar in mijn eigen voordeel is. En dat biertje of snackje?! Ook daar geniet ik nog van, maar dan met mate.
Ellen super bedankt voor jou support! Ik hoop dat er nog veel mensen zo’n prettige begeleiding mogen ervaren, net zo als ik.

 

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.