SUCCESVERHALEN FITFANATICS | ‘DE KILO’S VLOGEN ER VANAF.. ALLEEN MAAR DOOR HET AANPASSEN VAN MIJN EETPATROON’

Ik zit weer lekker mijn vel en voel me veel fitter dan voorheen

Januari 2022 wilde mijn man en ik diëten. We dachten goed bezig te zijn maar na de eerste 7 kilo ging er niets meer van af en bleef het gewicht stabiel. Via vrienden zijn we in contact gekomen met Sander. Na mijn eerste gesprek was ik enthousiast en heb ik besloten om de stap te zetten.

Sander had een voedingsschema voor mij gemaakt (ben een moeilijke eter als het om groenten gaat). Ik was heel benieuwd of het voor mij zou werken, want ik moest veel meer eten dan ik altijd had gedaan. Zou ik dan toch afvallen? De kilo’s vlogen er vanaf, ik kon het niet geloven en dat zonder te sporten maar alleen door het eetpatroon aan te passen. Ik voel me veel fitter en zit veel beter in mijn vel.

Sander, dankjewel voor je vertrouwen en de hulp. In 2023 gaan we gewoon weer verder om het doel te behalen wat ik voor ogen heb.💪🏼


Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!