SUCCESVERHALEN FITFANATICS | ‘IK BEN IN TOTAAL AL 11 KILO KWIJT GERAAKT!..’

Zelf was ik niet meer tevreden met mijn lichaam en vlogen de kilo’s er steeds meer bij. Ik had zelf simpelweg niet genoeg discipline om zelf te gaan afvallen.
Op facebook zag ik verschillende succesverhalen voorbij komen en ben ik er verschillende gaan lezen. Toen ik merkte dat het voor meerdere moeilijk was om de stap te zetten durfde ik het uiteindelijk wel en wist ik dat ik niet de enige was die er moeite mee had. Ik melde me aan en Mark werd mijn coach. Ik koos voor een traject met personal training en voedingsbegeleiding. De begeleiding was erg fijn! Mark luisterde echt naar wat ik graag wilde bereiken. Ook als ik even een dipje had luisterde hij naar mij en kwamen we samen tot een oplossing. Dankzij de juiste begeleiding let ik nu veel beter op mijn voeding.

Ik ben in totaal al 11 kilo kwijt geraakt! Daar ben ik enorm trots op en wil nog graag een kilo of 7  afvallen. Ik ben nu al heel erg tevreden met dit resultaat. Zonder hulp was dit me nooit gelukt.

Ik raad iedereen aan die wil afvallen en nét dat ene zetje nodig heeft om voor begeleiding bij Fitfanatics te kiezen. Het is moeilijk om hulp te vragen maar je krijgt er zeker iets moois voor terug!

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!