SUCCESVERHALEN FITFANATICS | IK DACHT DAT IK HET ZELF WEL KON..

Achteraf gezien ben ik super blij dat ik de stap gezet heb om naar fitfanatics te gaan en toch wel een beetje trots als ik de before en after foto zie.

Ik had wel vaker van fitfanatics gehoord en zag ook wel eens een succesverhaal voorbij komen maar dacht eigelijk altijd ‘dat lukt mij toch niet’. Mijn gewicht werd eigelijk alleen maar erger, ik kwam meer aan, vond mezelf steeds lelijker en dik maar bleef toch door gaan met te vaak ongezond eten. Het probleem was dat ik moeilijk tegen mezelf kon zeggen dat het genoeg was en ik moest stoppen, en ik dacht vaak achjaa je leeft maar 1 keer. Totdat mijn zusje begon bij fitfanatics, ik zag hoe goed het bij haar ging en dacht dit moet ik ook gaan doen, maar dan doe ik het zelf wel. Vol goede moed begon ik zelf met afvallen door voornamelijk op mijn voeding te letten want sporten in de sportschool was niet zo mijn ding. Dit ging best wel goed, binnen korte tijd was ik 5 kilo kwijt! Super blij, tot ik op de weegschaal ging staan en ik was aangekomen. Toen dacht ik meteen laat maar zitten het heeft geen zin. Super slecht doorzettingsvermogen en binnen no time waren de 5 kilo met nog wat extra weer terug eraan.

Bij mijn zusje zag ik nog steeds hoe goed het ging en ik las steeds meer succesverhalen op de site van fitfanatics, toen kwam er een moment det ik dacht ik ga er voor, ik heb een stok achter de deur nodig. Toen heb ik me aangemeld en daar heb ik alles behalve spijt van!

Nu een half jaar later ben ik 13,5 kilo kwijt, -10cm en -9,5%vet. Een bizar verschil en ik kan me nog amper voorstellen hoe ik eruit zag een half jaar geleden. Het belangrijkste wat ik geleerd heb bij fitfanatics is dat het allemaal gaat om de balans. Alcohol in het weekend of een keer uit eten kan allemaal, als je dit maar ergens compenseert. Hierdoor heeft het mij echt niet te veel moeite gekost en is het me best wel mee gevallen. Door de hulp van Sander heb ik nu een nieuwe voedingsstijl gekregen en ook het vertrouwen dat ik nu zelf door kan. Ik wil toch nog graag de 15 kilo aan tikken, maar eerst nog even de vakantie kilotjes 🙂

Fitfanatics bedankt voor alles!

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.