Ondertussen al weer een aantal jaar geleden dat ik bij Fitfanatics terecht ben gekomen. Na wat jaren als student te hebben geleefd met de nodige feestjes, was het tijd voor een verandering. Ik was weer toe aan structuur, een aantal kilo’s minder en wat meer energie. Ik voelde me vaak futloos, had last van pijn in de buik en een onregelmatig eetpatroon. Zelf wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Na wat zoeken online kwam ik bij Ellen terecht en ben gestart met 2 keer in de week personal training in combinatie met voedingsbegeleiding.  

De kilo’s vlogen eraf, en het sporten begon een hobby te worden. Mijn energie level ging omhoog en de pijn in de buik kwam minder vaak voor. Ik vond het echt een uitdaging om mezelf continue te blijven verbeteren.

Vandaar dat ik na een half jaar toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik vond het sporten zo leuk dat ik een nieuw traject ben begonnen voor spier en kracht opbouw. Weer een nieuwe manier van eten en trainen waar ik een uitdaging in vond. Dit was ook wel weer even spannend om te zien hoe mijn lichaam hier op zou reageren, maar door weer een stuk meer te eten verbeterde mijn sport prestaties enorm en was het opbouwen in kracht een stuk makkelijker. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds 1 keer in de maand bij Ellen, niet alleen omdat het hartstikke gezellig is maar ook zodat ik terecht kan met vragen die ik nog heb.

Ellen heel erg bedankt voor alles, en ik blijf nog even hoor! 😊


Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!