SUCCESVERHALEN FITFANATICS | MIJN TROUWJURK PAST.. WEER!

Tijdens mijn zwangerschap wist ik het al… die kilo’s die gaan er zo snel mogelijk weer af! Maar hoe?

Mijn doel: weer in mijn trouwjurk passen op de dag dat we 5 jaar getrouwd zijn! Dat betekende minimaal 15 kg minder.

Vol goede moed ben ik gestart met de coaching door Sander. De coaching en de app hebben me niet alleen inzicht gegeven in wat gezond is en wat iets minder. Ik heb vooral geleerd welke porties voor mij passend zijn. Ik kwam er achter dat mijn porties veel te groot waren.  Iedere twee weken gaf de weegschaal minder gewicht aan! Het schema werkte!! Dit gaf mij de motivatie om door te gaan.

En die trouwjurk… die past! Op de dag dat we 5 jaar getrouwd waren was ik geen 15 maar 17 kilo kwijt.

Nu ben ik een paar maanden verder en nog steeds op gewicht. Dit komt vooral omdat ik nu weet hoe ik bewuste keuzes kan maken. Een feestje gehad of lekker uit eten geweest? Dan weet ik nu wat de dagen erna verstandig is om te eten. Zo heb ik een fijne balans gevonden! Dankjewel hiervoor!

Groetjes Loes

 

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.