Summerproof: Check!

Summerproof: check!

Begin 2014 ging bij mij de bekende knop om: ‘tot hier en niet verder’. Krachttraining werd steeds interessanter en ik ben me hier toen meer in gaan verdiepen. Ik merkte dat ik hier energie uit haalde en ging al snel 4 keer per week naar de gym. Toch was ik een echte jojo. Het werd tijd om me ook in voeding te gaan verdiepen. Research naar een ‘healthy-lifestyle’ bleek echter een hele klus. Het internet staat namelijk vol met tegenstrijdige artikelen en meningen, ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik had houvast en regelmaat nodig, richtlijnen waar ik me op kon focussen. Precies wat FitFanatics kan bieden. Wél met de juiste mind-set, want het gaat niet vanzelf.

Ik was trots

Na de 0-meting bij Ellen realiseerde ik me dat ik op eigen houtje meer dan 10 kg was afgevallen, sinds 2014. Ik was trots, maar ik keek nog steeds niet graag in de spiegel. Mijn doel was dan ook niet afvallen, maar structuur krijgen in mijn voeding en spieren opbouwen, strakker worden. Ik had precies 3 maanden tot de zomer, tot de bikinitijd.

Het uitgangspunt van FitFanatics is: alles mag, zo lang het maar in balans is. Dit voelt totaal niet als dieet. Ik eet gewoon aardappelen, pasta, zelfs brood met pindakaas en banaan. Hoezo dikmakers? Na 4 weken was ik zelfs te veel afgevallen, mijn schema is toen meteen aangepast (nóg meer eten, yay!). Ellen is erg betrokken en vraagt elke week hoe het gaat. Ik ben super blij met mijn tot nu toe behaalde resultaat. Waarom tot nu toe? Het stopt niet bij de laatste meting, het is een aanpassing van je levensstijl. Ik kan nu kleding dragen die ik voorheen niet eens mee durfde te nemen naar het pashokje. Mijn resultaten op de sportschool zijn beter, ik heb veel meer energie en ik vind het zelfs niet meer erg om in de spiegel te kijken. Thanks Ellen, ook al zeg je altijd dat ik dit helemaal zelf heb gedaan. Zonder FitFanatics was dit me nooit gelukt!

Groetjes Nina