Ingrediënten
- 75 gram volkoren pasta
- 100 gram tomatenblokjes (blik)
- 1 ui gesnipperd
- 100 gram wortel in stukjes
- 0.5 stengel bleekselderij in stukjes
- 1 teentje knoflook
- 0.5 eetlepel zonnebloemolie
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- Een snufje peper en zout
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook
- Voeg de Italiaanse kruiden, wortel en bleekselderij toe en bak 5 min. mee
- Doe de tomatenblokjes erbij en breng aan de kook. Laat op laag vuur met de deksel op de pan en laat 10 min. rustig doorkoken
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Haal 1 min. van de kooktijd af
- Giet de pasta af, schep het door de saus en bak het 1 min. mee
- Breng op smaak met peper en zout
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:20
- 400 gram per portie
- 380 kcal
- 12,9 gram eiwit
- 65,9 gram koolhydraten
- 7,2 gram vet