Ingrediënten:

Ingrediënten custardvla:

  • 150 ml water
  • 20 gram custard poeder
  • 10 gram eiwit poeder (vanille of cookies & cream)
  • zoetstof/flavourshot naar smaak

Ingrediënten kwarklaag:

  • 150 gram Franse magere kwark
  • 10 gram eiwit poeder (vanille of cookies & cream)

Ingrediënten fruitlaag:

  • 100 gram diepvries frambozen

Overige ingrediënten:

  • 20 gram granola noten en zaden
  • 5 gram pecannoten

Bereidingswijze:

  1. Doe de Ingrediënten voor de custardvla in een pannetje.
  2. Verwarm op matig vuur al roerend totdat het indikt tot vla-dikte.
  3. Meng in een apart kommetje de kwark met het eiwit poeder.
  4. Verwarm de frambozen in de magnetron en plet ze daarna een beetje met een vork.
  5. Maak laagjes van de verschillende mengsels. Begin en eindig met de helft van de granola en gebruik de pecannoten als topping.
  6. De vlaflip is perfect om van te voren te maken en in de koelkast te bewaren totdat je hem wil gaan eten.

Bijzonderheden:

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:15
  • 465 gram per portie
  • 384 kcal
  • 33 gram eiwit
  • 45 gram koolhydraten
  • 7,3 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.