Ingrediënten:
Ingrediënten custardvla:
- 150 ml water
- 20 gram custard poeder
- 10 gram eiwit poeder (vanille of cookies & cream)
- zoetstof/flavourshot naar smaak
Ingrediënten kwarklaag:
- 150 gram Franse magere kwark
- 10 gram eiwit poeder (vanille of cookies & cream)
Ingrediënten fruitlaag:
- 100 gram diepvries frambozen
Overige ingrediënten:
- 20 gram granola noten en zaden
- 5 gram pecannoten
Bereidingswijze:
- Doe de Ingrediënten voor de custardvla in een pannetje.
- Verwarm op matig vuur al roerend totdat het indikt tot vla-dikte.
- Meng in een apart kommetje de kwark met het eiwit poeder.
- Verwarm de frambozen in de magnetron en plet ze daarna een beetje met een vork.
- Maak laagjes van de verschillende mengsels. Begin en eindig met de helft van de granola en gebruik de pecannoten als topping.
- De vlaflip is perfect om van te voren te maken en in de koelkast te bewaren totdat je hem wil gaan eten.
Bijzonderheden:
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:15
- 465 gram per portie
- 384 kcal
- 33 gram eiwit
- 45 gram koolhydraten
- 7,3 gram vet