Wat een spiegel teweeg kan brengen!

Wat een spiegel teweeg kan brengen!

Genietend van een welverdiende vakantie in de lente, hing er in het appartement waar we verbleven een levensgrote spiegel, die keer op keer benadrukte dat mijn lijf er in de loop van de jaren niet echt op vooruit was gegaan; IN TEGENDEEL!!  Voor mij was dit zo confronterend, dat ik besloot om er meteen na de vakantie iets aan te gaan doen.  Via een kennis kwam ik bij FitFanatics / Ellen terecht.

Nadat ik zelf had bijgehouden wat ik at, hebben Ellen en ik dit besproken, daaruit bleek dat ik dácht goed bezig te zijn, maar Ellen wist precies de puntjes aan te dragen die verbetering nodig hadden. Ik kreeg een voor mij op maat gemaakt schema mee en ging aan de slag. Wat me verbaasde was de toch redelijk grote hoeveelheden die ik mocht eten (zelfs mijn man zei: weet je zeker dat dit maar voor 1 persoon is?).

Naast de sporten die ik al beoefende, heb ik – om nog een beetje sneller af te vallen – het wandelen met de hond uitgebreid van 30 minuten naar 60 minuten per dag. Uiteraard waren er ook dagen dat het wat moeilijker was en waarop ik heb gesnoept, maar daarna heb ik het schema meteen weer opgepakt.

Resultaat na 3 maanden: 8 kg lichter, vetpercentage en centimeters flink omlaag; zelfs met een aantal feestjes, weekendje weg en 2 weken vakantie tussendoor!

Op dit moment ben ik gestopt met mijn 2-wekelijkse controles bij Ellen, maar volg nog steeds het schema, ik wil nog een aantal kilo afvallen en dat gaat me zeker lukken, omdat ik ervoor heb gezorgd dat het nieuwe eetpatroon mijn vaste eetpatroon is geworden.

Ellen, hartelijk dank voor je support in de zomermaanden en dank voor een verbeterde versie van mezelf: GEZONDER, SLANKER en FITTER!