Afvallen is een kwestie van weten wat je eet en je eetpatroon veranderen

Weten wat je eet en je eetpatroon veranderen.

Eindelijk ben ik trots op mezelf en kan ik weer met een goed gevoel naar mezelf kijken in de spiegel! Voor mij geen diƫten meer, ik heb in de afgelopen maanden geleerd dat afvallen een kwestie van weten wat je eet en je eetpatroon veranderen is. Door de verandering van mijn levensstijl in de laatste drie maanden ben ik niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk veranderd in positieve zin. Daarbij ben ik ook veel gezonder gaan eten en kook ik met meer plezier dan voorheen.

Met de hulp van Ellen heb ik mijn complete eetpatroon omgegooid en heb ik een goede uitleg gekregen over voeding! Een goede steun als even alles tegenzat en veel tips! Ellen super bedankt! Zonder jou had ik deze resultaten nooit behaald! Ik kan iedereen FitFanatics aanraden!